divendres, 10 d’abril del 2015

Disseny d'una oficina


Aquesta activitat era de Selectivitat i la vam fer en dues sessions de classe, tot i que després vam poder millorar-la a casa. Demanava la distribució de l'espai d'una oficina de disseny de postals comercials, en la qual hi treballarien la directora, que necessitaria un despatx i organitzar campanyes; un secretari, encarregat d'atendre el telèfon, obrir la porta a les visites i arxivar la comptabilitat, i per últim un dissenyador i una il·lustradora, que necessitarien treballar a l'ordinador i a la taula i que sovint treballarien conjuntament.

Mida: A3. Tècnica: bolígraf negre

Vaig distribuir l'espai ficant un lavabo petit al mig i quatre sales al voltant. La sala per la qual s'accedeix a l'oficina és on el secretari té un mostrador per rebre les visities i un narxivador així com seients perquè els visitants s'esperin. Des d'aquesta sala s'accedeix al lavabo; al despatx on treballen el dissenyador i la il·lustradora, que tenen dues taules contraposades perquè puguin treballar conjuntament però també individualment, i per últim el despatx de la directora, que té una taula amb dues cadires per rebre visites i una per asseure-hi ella, darrere de la qual hi té un armari arxivador. Des d'aquestes dues últimes sales s'accedeix a una sala de conferències. Entre aquesta i el despatx del dissenyador i il·lustradora hi ha un envà de vidre fi.
A l'hora de fer l'activitat vaig tenir el problema de fer els envans massa gruixuts, i tampoc vaig saber del tot com marcar l'envà de vidre (que vaig deixar en blanc).